Uitnodiging openbare generale repetitie!

Beste muziekvrienden,

Nog 5 dagen en dan is het zover. Harmonie St. Jozef Kaalheide-Kerkrade gaat op zondag 24 november a.s. deelnemen aan het Concertconcours te Veldhoven. Met grote inspanningen en vol overgave is de afgelopen tijd toegeleefd naar deze uitdaging.

Alle support uit de Kerkraadse gemeenschap zou geweldig zijn! Namens het bestuur nodigen wij u daarom van harte uit met ons mee te gaan om het orkest tijdens het concours te ondersteunen. Aanstaande zondag om 16.35 uur is het podium van Theater de Schalm in Veldhoven gereserveerd voor Kaalheide en kunt u genieten van het eindresultaat van maandenlang hard werken. U kunt ook voor 17,50 euro mee met de bus. De bus vertrekt stipt om 13.00 uur vanaf ’t Westhoes. Reserveer snel een plaats via info@harmoniekaalheide.nl.

Ter voorbereiding op het Concertconcours vindt op vrijdag 22 november de generale repetitie plaats in ‘t Westhoes in Kerkrade-West. U bent vanaf 20.00 uur van harte uitgenodigd om alvast te genieten van het volledige concoursprogramma dat Kaalheide tijdens het concours ten gehore zal brengen.

Wij hopen u te mogen begroeten!