Sponsor nu gratis onze vereniging door online te kopen via Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Harmonie St. Jozef Kaalheide, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw sponsordoel. Voor jou een kleine moeite, voor jouw sponsordoel zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van harmonie St. Jozef Kaalheide. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch jouw sponsordoel weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor jouw sponsordoel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert jouw sponsordoel dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Download nu de app!
De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij " berichten instellingen" aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210