Traditioneel Kerstconcert ‘Krimes op Kaalhei’ op zondag 11 december 2016

Op zondag 11 december a.s. organiseert Harmonie St. Jozef Kaalheide uit Kerkrade alweer haar jaarlijkse Kerstconcert. Ook dit jaar is weer gekozen voor de sfeervol versierde St. Jozefkerk op Kaalheide.

maxresdefaultTijdens het concert neemt de harmonie u mee muzikaal mee in de advent- en kersttijd. Om dit te kunnen presenteren zijn wij bijzonder verheugd dat de Limburgse sopraan Fenna Ograjensek haar medewerking verleent aan deze sfeervolle middag.

Fenna Ograjensek, sopraan, is een veelgevraagd én veelzijdige zangeres. Zij staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek.

Daarnaast werd de opera El Rey van Opera 2.0, een idee en productie van Sef Thissen en Fenna zelf een daverend succes. Ook straalde zij tijdens het Mijn Barbaraconcert met het Metropole Orkest. Een concert waarvoor zij ook de productie tot haar rekening nam. In 2016 was zij te zien op vele 8052058_origconcertpodia, in de opera’s Dido and Aeneas (titelrol), Don Giovanni (Donna Elvira) bij Holland Opera, produceert en zingt ze in de nieuwe opera van Opera 2.0 De Berg van Tom en neemt ze de artistieke leiding van het Zomerfestival Voerendaal voor haar rekening.

Naast het begeleiden van deze bijzondere solisten zal de harmonie u daarnaast trakteren op prachtige muziekwerken. Deze variëren van prachtige kerstouvertures tot symfonische blaasmuziek. Op het programma staat onder andere ‘A Christmas Ouverture’ van Nigel Hess, de ‘The Nutcracker Fantasy’ van Tschaikosky in een arrangement van Kimura en ‘Finlandia’ van Jean Sibelius.

Onder de algehele leiding van dirigent Björn Bus hopen wij veel toeschouwers te mogen begroeten bij dit bijzondere concert.

De entreeprijs bedraagt €7,50. Dit is inclusief koffie en thee tijdens de pauze. Kaarten zijn te koop via leden van de harmonie alsmede aan de avondkassa. Reserveren kan ook via: info@harmoniekaalheide.nl. Volg de harmonie op facebook of via de website www.harmoniekaalheide.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van onze vereniging.

nutcrackers-christmas-2735743-1024-768