Om kwalitatief hoogwaardige concerten en projecten te kunnen blijven organiseren blijven we afhankelijk van inkomsten naast de ledencontributie, subsidie en bijdragen van vrienden van de harmonie.

Onze harmonie groeit nog altijd in kwantiteit en kwaliteit. Dit brengt veel kosten met zich mee voor o.a. aanschaf en onderhoud van instrumenten, uniformen, bladmuziek, concoursen en het vinden van geschikte concertlocaties.

Onze sponsoren en vrienden willen we koesteren. Ze ontvangen elk kwartaal een nieuwsbrief, waarin ze op de hoogte gehouden worden van het wel en wee binnen de vereniging. Ook ontvangen zij jaarlijks een uitnodiging en (vrij)kaarten voor de jaarlijks terugkerende concerten zoals het bekende Oranjeconcert op Koningsdag in het Parkstad Limburg Theater en het sfeervolle kerstconcert op Kaalheide.

Kijk voor meer informatie en sponsorpakketten in de onderstaande folder. U kunt er ook voor kiezen om alleen op de website te adverteren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Folder sponsoren St. Jozef Kaalheide