licht_200_200Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan ons, zonder dat het u een cent extra kost!

Bestel online bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd wij ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar ons. En nogmaals, het kost u niets extra! Voor u een kleine moeite, voor ons als vereniging directe inkomsten.  Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

DIRECT BEGINNEN!!