Op zondag 17 december a.s. om 15.00 uur organiseert Harmonie St. Jozef Kaalheide uit Kerkrade wederom haar jaarlijkse Kerstconcert. Ook dit jaar is weer gekozen voor de sfeervol versierde St. Jozefkerk op Kaalheide.

Tijdens het concert neemt de harmonie u muzikaal mee in de advent- en kersttijd. Wij zijn bijzonder verheugd dat een a capella quintet haar medewerking verleent aan deze sfeervolle middag: Something Blue!

Something Blue bestaat uit 5 charmante jonge dames die sinds 1997 elk jaar weer het ultieme kerstgevoel verspreiden. Oorstrelende, veelal jazzy a capella, arrangementen van christmas carols brengen jong en oud terug naar de holiday spirit van weleer.

Naast het begeleiden van deze bijzondere solisten zal de harmonie u daarnaast trakteren op prachtige muziekwerken. Deze variëren van pakkende kerstmelodieën tot symfonische blaasmuziek. Op het programma staat onder andere de ouverture uit de opera Hänsel und Gretel van Engelbert Humperdinck met daarin het betoverende ‘Abendsegen’. Tijdens het kerstconcert licht het orkest ook al een tip van de sluier op van het Oranjeconcert 2018 waar de harmonie groots zal uitpakken in het vernieuwde Parkstad Limburg Theater Kerkrade. De algehele leiding is in handen van dirigent Björn Bus.

De entreeprijs bedraagt €7,50. Dit is inclusief een kop koffie of thee tijdens de pauze. Kaarten zijn te koop via leden van de harmonie alsmede aan de kassa bij de ingang van de kerk. Reserveren kan ook via: info@harmoniekaalheide.nl. Volg de harmonie op facebook of via de website www.harmoniekaalheide.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van onze vereniging.

Wij hopen u te mogen begroeten en wensen u een genotvol concert toe!

hk-kerst17-poster def