• Dit evenement is voorbij.

Najaarsconcert: ‘Blaasmuziek met Passie’

29 september, 20:00 - 22:00

| €7,50

Beste muziekvrienden,

Op zaterdag 29 september a.s. om 20.00 uur organiseert Harmonie St. Jozef Kaalheide uit Kerkrade een bijzonder najaarsconcert. Dit concert wordt georganiseerd in de concertzaal van ’t Westhoes.

De harmonie zal, onder leiding van dirigent Björn Bus, het concert openen met originele blaasmuziek in verschillende stijlen. Van een typische Oostenrijkse mars en een Spaanse pasodoble tot aan een Suite van de Engelse componist Gustav Hols. Allemaal originele muziek geschreven voor blaasorkesten.

De avond zal worden afgesloten met een optreden van de Eiserbach Muzikanten uit Bocholtz! De Eiserbach Muzikanten Bocholtz ontleden hun naam aan de Eyserbeek. De kapel is in 1971 opgericht als Jeugdorkest van de “Koninklijke Philharmonie Bocholtz” door de bekende tubaist wijlen Wiel Huppertz. In de jaren 80 breidde de kapel haar repertoire uit met Big Band muziek en de muziek van Moravanka. Men verwierf toen met talloze optredens naam en faam in binnen- en buitenland. Vanaf 2008 heeft het 20-koppige orkest zich o.l.v. dirigent Ralph Knauf weer volledig toegelegd op de Böhmische en Mährische Blasmusik, waarbij gekozen wordt voor een geheel eigen stijl en sound. De meeste leden zijn al meer dan 25 jaar lid van zowel de Eiserbach Muzikanten als de Philharmonie en vormen een hechte vriendengroep. In juni 2017 zijn ze op de 5e plek geëindigd bij het Europees kampioenschap voor blaaskapellen.

Wij hopen u te mogen begroeten bij dit bijzondere concert. Het belooft een speciale editie te worden waarbij de bar in de concertzaal de hele avond geopend is en er tijdens het concert van de Eiserbach Muzikanten ook Duitse ‘Brezeln’ aangeboden worden!

De entreeprijs bedraagt €7,50 inclusief één consumptiebon. Kaarten zijn te koop aan de avondkassa op de concertlocatie.

Volg ons op facebook of via de website www.harmoniekaalheide.nl om op de hoogte te

blijven van het laatste nieuws van onze vereniging.

Wij hopen u te mogen begroeten en wensen u een genotvol concert toe!

Datum:
Tijd: