• Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert 2019: A SWINGING CHRISTMAS

9 december, 13:00 - 15:30

| €7,50

Beste muziekvrienden,

Op zondag 09 december a.s. om 13.00 uur houdt Harmonie St. Jozef Kaalheide uit Kerkrade wederom haar jaarlijkse Kerstconcert. Dit jaar wellicht anders dan u van ons gewend bent! Een nieuwe locatie, ‘lichte muziek’ en een andere orkestopstelling. Dit jaar vindt het concert voor het eerst plaats in de concertzaal van ’t Westhoes welke voor dit concert wordt aangekleed voor een sfeervolle (na)middag. De algehele leiding is in handen van dirigent Björn Bus.

Tijdens het concert neemt de harmonie u muzikaal mee in de advent- en kersttijd. Van pakkende Christmas Carols tot aan het bekend ‘White Christmas’, met een programma bestaande uit uitsluitend kerstmuziek komt u helemaal in de kerststemming.

Als gastartiest werken we dit jaar met Rob Reyners! Rob studeerde Jazz Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht. Hij is een muzikale duizendpoot; zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren en lesgeven.

In januari 2013 presenteerde hij zijn eerste CD “Haven’t Met You Yet” en in september 2015 maakte hij zijn tweede CD “The Winner”. Deze tweede CD maakte Rob naar aanleiding van het winnen van de EuJazz Young Talent Award in 2013.

In 2016 won hij de Sweet Sorrow Award.

De entreeprijs bedraagt €7,50 in de voorverkoop en €10,00 aan de middagkassa. U kunt kaarten kopen via www.ticketkantoor.nl/shop/stjozefkaalheide of reserveren via info@harmoniekaalheide.nl. Volg de harmonie op facebook of via de website www.harmoniekaalheide.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van onze vereniging.

Wij hopen u te mogen begroeten en wensen u een genotvol concert toe!

Datum:
Tijd: