Ere-lid Ger Sterk (91) overleden

Vlak voor de jaarwisseling heeft ons het droevige bericht bereikt dat erelid Ger Sterk op 30 december 2016 is overleden. De uitvaartdienst vindt dinsdag 3 januari 2017 om 11.00 uur in de parochiekerk van Kaalheide plaats. Wij wensen onze collega Mark Sterk – de kleinzoon van Ger – en zijn familie veel sterkte toe.
Ger, die de laatste jaren ook wel liefkozend ‘opa Sterk’ werd genoemd, kwam ter wereld op 18 januari 1925. Op 15 oktober 1958 werd hij lid van Harmonie St. Jozef Kaalheide. In eerste instantie als lid van de Commissie van Bijstand. Nadat hij een korte periode de dieptetrom bespeelde, werd hij vaandeldrager. Als bestuurslid kreeg hij de functie materiaalcommissaris toebedeeld.
Totdat Werner Gulpers het estafettestokje overnam, heeft Ger jarenlang heel nauwgezet de Lotto verzorgd. Ook nog in de Auw Noeëdkirch, onze huidige repetitielocatie.

In Kerkrade was Ger Sterk absoluut geen onbekende. Hij heeft jarenlang met een bakkerswagen van de Heko rondgereden en was ober van Hotel-Café Chermin aan de Markt (tegenwoordig Jules) en in het voormalige Hubertushuis aan de Hoofdstraat in Kerkrade.
Ger, rust in vrede…